قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۳/۲۴ - ۱۶:۵۲

هشدار دولت اوباما به پلیس آمریکا درباره افشاگری در خصوص روش‌های جاسوسی

علیرغم تقاضای جامعه جهانی از آمریکا برای شفاف‌سازی درباره برنامه جاسوسی‌ این کشور، دولت اوباما به مأموران پلیس کشورش هشدار داده که به هیچ‌عنوان درباره فناوری‌هایی که برای جاسوسی از شهروندان استفاده می‌کنند، سخن به میان نیاورند.

هشدار دولت اوباما به پلیس آمریکا درباره افشاگری در خصوص روش‌های جاسوسی
به گزارش سراج24 به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، در حالیکه تقاضاهای رو به افزایشی صورت گرفته است و جامعه جهانی از آمریکا می‌خواهد تا شفافیت بیشتری درباره برنامه جاسوسی از خود نشان دهد، دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا به نیروهای پلیس سراسر این کشور هشدار داده است تا درباره فناوری‌های جاسوسی سکوت اختیار کنند.
 
پلیس آمریکا طیف گسترده رو به رشدی از فناوری‌هایی برای نظارت بر تماس‌های تلفنی و ردگیری مظنونین در اختیار دارد که برخی از این فناوری‌ها شامل «Stingray» است که می‌تواند تلفن‌های همراه را رهگیری و ردیابی کند و از این طریق لزوم اجرای قانون برای رویارویی مستقیم با شبکه‌های تلفن همراه را دور می‌زند اما به واسطه تلاش‌های اخیر وزارت دادگستری آمریکا، هرگونه تلاش برای کشف دقیق چگونگی جاسوسی پلیس آمریکا از افراد به یک مبارزه دشوار تبدیل خواهد شد.
 
آسوشیتدپرس گزارش کرده است که به دلایل امنیتی، دولت آمریکا هم‌اکنون به صورت روزانه در پرونده‌های جنایی و درخواست‌ پیشینه عمومی مداخله ‌می‌کند و آزادی اطلاعات را مسدود می‌کند و پیشینه‌های مرتبط با آنها را مورد دخل و تصرف قرار می‌دهد.
 
مصاحبه‌ها، اطلاعات به دست آمده از دادگاه و درخواست‌های برای پیشینه افراد که توسط آسوشیتدپرس به دست آمده نشان می‌دهد که دولت اوباما فعالانه از سازمانهای اجرای قانون خواسته است تا اطلاعات خاص درباره فناوری‌های جاسوسی را فاش نکنند.
 
طبق این گزارش، دولت انگلیس همچنین از سوالاتی درباره فناوری که برای جاسوسی از شهروندان استفاده می‌کند طفره می‌رود. قبل از افشاگری سال 2012 ویکی‌لیکس که انگلیس از نرم‌افزار جاسوسی «TrapWire» استفاده می‌کند، دولت انگلیس از گفتن این امر که آیا از این فناوری استفاده می‌کند یا اینکه قابلیت استفاده از این فناوری را دارد، خودداری می‌کرد.
 
گزارش آسوشیتدپرس در راستای افشاگری «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا از جاسوسی‌های این آژانس از تماس‌های تلفنی شهروندان آمریکایی و مردم دیگر کشورها منتشر شده است. این افشاگری‌ها موجی از انتقادات را به سوی دولت آمریکا روانه کرد و سازمانهای بین‌المللی خواستار شفافیت بیشتر دولت آمریکا درباره برنامه‌های جاسوسی این کشور شدند.
 
منبع:فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••